Als ondernemer kun je niet zonder website. Het is de centrale plek waar (potentiële) klanten en andere relaties zien wat je te bieden hebt en waar je voor staat. Het maken van een website is een hele klus. Wat vertel je en welke beelden laat je zien? Hoe ziet het menu eruit en kom je eruit met de techniek? Een mens kan niet alles. Daarom biedt samenwerken met specialisten uitkomst. Formzet helpt je op weg.

 

Het proces overzien

Grafische vormgeving, webtechniek, tekstschrijven en beeldselectie. Het komt allemaal aan bod bij het opzetten van een website. De beste resultaten behaal je wanneer je alle elementen goed op elkaar afstemt. Waar begin je dan? Door samen te werken met een partij die het hele proces overziet en je hierin stap voor stap begeleidt. Hoe je die vindt? Een telefoontje naar Formzet is genoeg.

 

Hoe ziet jouw website er straks uit?

Heb je plannen voor een website? Maak dan een afspraak voor een kennismaking. Op basis van jouw wensen en budget bespreken we de mogelijkheden en bekijken we wat je eventueel zelf kunt en wilt doen. Het uitgangspunt is altijd om een website te realiseren waar je mensen met vertrouwen en plezier naar verwijst. Bel daarom vandaag nog naar Formzet.

 

Je website laten bouwen tegen een aantrekkelijke prijs

– Website ‘responsive’, automatische schalen van site op mobiele telefoon

– Jouw huisstijl doorgevoerd in het webdesign

– Website geprogrammeerd in WordPress CMS

– Links naar social media, zoals Instagram, Twitter, Facebook en LinkedIn

– Makkelijk om WordPress CMS uit te breiden met plug-ins

– Simpel de teksten zelf aan te passen

– Makkelijk om plaatjes te plaatsen en te bewerken

– WordPress CMS biedt kansen om zelf je website SEO vriendelijk te maken