Rebranding

Werk je bij een grote organisatie en ben je betrokken bij een rebrandingproject? Is het jouw verantwoordelijkheid om nieuwe logo’s en richtlijnen foutloos en op tijd in de bestanden voor jullie huisstijldragers te laten verwerken? Bij de ervaren dtp’ers van Formzet is deze klus in vertrouwde handen.

Grote aantallen

Het doorvoeren van rebranding in bestanden voor huisstijldragers is een van onze specialiteiten. Omdat we veel ervaring hebben werken we snel maar ook nauwkeurig. Van projecten met grote aantallen worden we niet snel zenuwachtig. Of het nou gaat om het omzetten van de gehele huisstijl van Nationale Nederlanden, alle formulieren van PostNL of het aanpassen van 6.700 PowerPoint sheets voor Siemens of het wijzigen van alle 11.000 logo’s voor de Rijksoverheid.

Bij Formzet werk je altijd samen met een vast contactpersoon en kun je rekenen op een strenge kwaliteitsbewaking en eindcontrole.

Vrijblijvende kennismaking

Ben je benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen op het gebied van rebranding en dtp? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.