Het start allemaal met een idee

Het visueel vormgeven van jouw ideeën om iets mee te delen of te laten zien. In de basis start het hier mee. Een idee! De manier waarop jouw idee wordt vormgegeven bepaalt voor een groot deel hoe effectief de boodschap uiteindelijk is. Van schets tot de digitale opmaak waarbij afstemming van de juiste vorm, kleur, typografie met inzet van het juiste medium bepaald hoe effectief je zichtbaarheid en je boodschap is.

DTP voor het juiste grafisch ontwerp 

Formzet is een allround grafische en technische DTP studio. Hebben bestaande ontwerpen, huisstijlen en templates een vernieuwing of aanpassing nodig dan zorgen de professionals van Formzet dat deze juist worden aangepast. Onze DTP-ers werken met diverse software om een magazine, artikel, folder, brochure, voorwaarden of formulier,  binnen bestaande ontwerpen, huisstijlen en templates, aan te passen.

 

 

 

Een DTP-er is vooral technisch sterk en zorgt ervoor dat je brochure, boek, jaarverslag of andere publicatie snel en goed in druk kan gaan.

Ervaren DTP’ers zijn hun gewicht in goud waard! Vaak kennen ze hun software zo goed dat ze repetitieve processen kunnen automatiseren, waardoor je als klant heel wat tijdswinst kunt boeken.

Een DTP klus is als er al een ontwerp staat. Bijvoorbeeld een visitekaartje waarop de gegevens moeten worden aangepast, een ontwerp van Social Media berichten en alleen de content moet worden veranderen of een boek dat opgemaakt moet worden. Een secuur werkje waarin de details heel belangrijk zijn. Geen gekke woord-afbrekingen en de uitlijning moet strak zijn. Het is een precies en nauwkeurig klusje. Je moet wel creatief zijn, want als iets niet past moet je toch op een manier voor elkaar krijgen dat iets wel gaat passen zonder dat het ontwerp verwoest wordt. Als DTP-er ben je dus secuur, geordend en snel aan het werk. Dat zijn andere eigenschappen dan dat een vormgever heeft.

Scroll naar top